دانلود فایل های پایان نامه با موضوع تاثیر شدت تمرین مقاومتی روی نشانگران آنزیمی و غیر آنزیمی ... |
-
- فرضیه های پژوهش
فرضیه های پژوهش حاضر به شرح زیر می باشند:
- تمرین مقاومتی می تواند غلظت آنزیم AST در مردان چاق را تغییر دهد.
- شدت تمرین مقاومتی می تواند عامل اصلی تغییرات در غلظت آنزیم AST در مردان چاق باشد.
- تمرین مقاومتی می تواند غلظت آنزیم ALTدر مردان چاق را تغییر دهد.
- شدت تمرین مقاومتی می تواند عامل اصلی تغییرات در غلظت آنزیم ALT در مردان چاق باشد.
- تمرین مقاومتی می تواند غلظت آنزیم GGT در مردان چاق را تغییر دهد.
- شدت تمرین مقاومتی می تواند عامل اصلی تغییرات در غلظت آنزیم GGT در مردان چاق باشد.
۷- تمرین مقاومتی با شدت سبک می تواند غلظت آنزیم ALP در مردان چاق را تغییر دهد.
۸- شدت تمرین مقاومتی می تواند عامل اصلی تغییرات در غلظت آنزیمALP در مردان چاق باشد.
۹- تمرین مقاومتی می تواند نسبتAST/ALT در مردان چاق را تغییر دهد.
۱۰- شدت تمرین مقاومتی می تواند عامل اصلی تغییر نسبتAST/ALT در مردان چاق باشد.
۱۱- تمرین مقاومتی می تواند غلظت بیلی روبین سرم در مردان چاق را تغییر دهد.
- شدت تمرین مقاومتی می تواند عامل اصلی تغییرات در غلظت بیلی روبین سرم در مردان چاق باشد.
۱۳- تمرین مقاومتی می تواند غلظت آلبومین سرم در مردان چاق را تغییر دهد. ۱۴- شدت تمرین مقاومتی می تواند عامل اصلی تغییرات در غلظت آلبومین سرم در مردان چاق باشد.
- محدودیتهای پژوهش
محدودیت های پژوهش حاضر به شرح زیر می باشند:
الف-محدودیتهای که توسط پژوهشگر تعیین شدند:
۱-تستهای میدانی و آزمایشگاهی در روزهای مجزا به ترتیب در سالن ورزش و آزمایشگاه به عمل آمدند.
۲-شدت تمرینات(%۳۰-%۵۰-۷۰% یک تکرار بیشینه) برای گروه های تمرین در نظر گرفته شد.
۳-آز آزمودنیها خواسته شد که در روز خون گیری ۱۲ ساعت ناشتا باشند.
۴-شرایط ورود به پژوهش که باید آزمودنیها سالم، غیر ورزشکار(در برنامه منظم ورزشی حضور نداشته باشند)، چاق، غیر سیگاری باشند.
۵-دامنه سنی آزمودنیها که باید بین ۵۰-۲۰سال باشند.
۶- رژیم غذایی آزمودنی ها : در شروع پژوهش از همه آزمودنی ها خواسته شد که در مدت زمان پژوهش در الگوی غذایی خود هیچ تغییری به وجود نیاورند و در طول دوره پژوهش از رژیم غذایی معمول خود پیروی نموده و آن را حفظ نمایند و هر گونه تغییر در مصرف تغذیه ای را به اطلاع پژوهشگر برسانند. اطلاعات مربوط به رژیم غذایی آزمودنی ها توسط پرسش نامه ثبت خوراک و بسامد خوراک در سه نوبت (۳ روز قبل از پیش آزمون، میان آزمون ، پس آزمون) به صورت خود گزارشی[۲] در برگه های مخصوص رژیم غذایی ثبت گردید. با بهره گرفتن از پرسشنامه ثبت خوراک و بسامد خوراک در هنگام اجرای پژوهش، کمیت و کیفیت دریافت مواد مغذی آزمودنی ها توسط نرم افزار تغذیه ای پایش شد، تا تغییرات دریافت عوامل تغذیه ای بر متغیرهای پژوهش ارزیابی و کنترل گردد(Driskell and wolinsky, 2011).
ب-محدودیت های که خارج از کنترل پژوهشگر بودند:
۱-کنترل دقیق و پیوسته برنامه غذایی و میان وعده ای آزمودنیها
۲- کنترل دقیق شیوه زندگی آزمودنیها مانند میزان خواب، استراحت و فعالیت های فوق برنامه
۳-ویژگیهای ژنتیکی، فیزیولوژیکی و هورمونی آزمودنیها
- تعریف واژه ها و اصطلاحات کلیدی
فرم در حال بارگذاری ...
[جمعه 1400-07-23] [ 02:06:00 ق.ظ ]
|