پایان نامه های دانلودی با موضوع منابع غذایی |
پایان نامه ارشد : ارزیابی نقش مدیریت کیفیت جامع و مدیریت منابع انسانی در شکل گیری دلبستگی شغلی در میان کارکنان صنایع غذایی ارومیه
پایان نامه رشته : روانشناسی
پایان نامه منابع کسب دانش تغذیهای بر اساس مدل ویسکانسین
پایان نامه رشته علوم تربیتی دانشکده علوم تربیتی و روانشناسی پایاننامه کارشناسی ارشد در رشته علوم تربیتی (گرایش برنامهریزی درسی) موضوع منابع کسب دانش تغذیهای دانشآموزان پایه چهارم ابتدایی بر اساس مدل ویسکانسین با تأکید بر نقش برنامههای درسی زمستان 1393 (در فایل دانلودی نام نویسنده و استاد راهنما موجود است) چکیده زمینه و هدف: […]
پایان نامه بررسی تأثیر سود تقسیمی بر بازده مورد انتظار سهامدار در صنایع مواد دارویی و غذایی به جز قند
متن کامل پایان نامه مقطع کارشناسی ارشد رشته حسابداری دانشگاه آزاد اسلامی واحد علوم و تحقیقات دانشکده علوم انسانی، گروه حسابداری پایان نامه برای دریافت درجه کارشناسی ارشد در رشته حسابداری (M.A) گرایش: حسابداری عنوان: بررسی تأثیر سود تقسیمی بر بازده مورد انتظار سهامدار در صنایع مواد دارویی و غذایی به جز قند استاد مشاور: […]
پایان نامه بررسی جامعه شناختی الگوهای غذایی خانواده در شهر کرمان
پایان نامه دانشکده ادبیات و علوم انسانی بخش علوم اجتماعی پایان نامه تحصیلی برای دریافت درجه کارشناسی ارشد گرایش محض بررسی جامعه شناختی الگوهای غذایی خانواده در شهر کرمان (مورد مطالعه: مقایسه زنان شاغل و خانه دار) استاد مشاور : دکتر سعیده گروسی بهمن ماه1392 (در فایل دانلودی نام نویسنده و استاد راهنما موجود […]
پایان نامه رتبه بندی مالی شرکت های تولید کننده مواد غذایی و آشامیدنی حاضر در بورس اوراق بهادار
متن کامل پایان نامه مقطع کارشناسی ارشد رشته مدیریت موسسه غیرانتفاعی ارشاد دماوند موضوع : رتبه بندی مالی شرکت های تولید کننده مواد غذایی و آشامیدنی حاضر در بورس اوراق بهادار با بهره گرفتن از روش های تصمیم گیری چند شاخصه با رویکرد فازی استاد مشاور : دکتر محمد اصولیان پایان نامه برای دریافت درجه […]
پایان نامه تخصیص منابع مدیریت کیفیت به استراتژیهای کیفیت با بهره گرفتن از تحلیل شبکهای فازی و برنامه ریزی آرمانی
متن کامل پایان نامه مقطع کارشناسی ارشد رشته مدیریت دانشکده علوم اداری واقتصادی گروه مدیریت صنعتی گرایش تولید پایاننامهی کارشناسی ارشد تخصیص منابع مدیریت کیفیت به استراتژیهای کیفیت با بهره گرفتن از تحلیل شبکهای فازی و برنامه ریزی آرمانی، مطالعه موردی: شرکت شهدگستران نوین دی ماه 1394 (ممکن است هنگام انتقال از فایل اصلی به […]
پایان نامه تأثیر رقابت بازار بر نوسانات سود شرکت های صنایع غذایی پذیرفته شده در بورس اوراق بهادار تهران
متن کامل پایان نامه مقطع کارشناسی ارشد رشته مدیریت وزارت علوم، تحقیقات و فناوری مرکز آموزش عالی رجاء پایان نامه کارشناسی ارشد_مدیریت صنعتی گرایش مالی عنوان پایان نامه : تأثیر رقابت بازار بر نوسانات سود شرکت های صنایع غذایی پذیرفته شده در بورس اوراق بهادار تهران تابستان 1393 (ممکن است هنگام انتقال از […]
پایان نامه بررسی تاثیر ساختار مالکیت بر هموار سازی سود در صنایع شیمیایی و غذایی در بورس اوراق بها دار تهران
متن کامل پایان نامه مقطع کارشناسی ارشد رشته حسابداری دانشگاه آزاد اسلامی واحد رشت دانشکده مدیریت و حسابداری پایان نامه برای دریافت درجه کارشناسی ارشد “M.A” رشته: حسابداری موضوع پایان نامه : بررسی تاثیر ساختار مالکیت بر هموار سازی سود در صنایع شیمیایی و غذایی در بورس اوراق بها دار تهرانبهار 93 برای رعایت حریم خصوصی نام نگارنده و استاد […]
پایان نامه ارشد درباره:اندازه گیری بیس فنول آ در محصولات غذایی با حسگرهای الکتروشیمیایی اصلاح شده با نانومواد
پایان نامه رشته :صنایع غذایی عنوان : اندازه گیری بیس فنول آ در محصولات غذایی با حسگرهای الکتروشیمیایی اصلاح شده با نانومواد
پایان نامه ارشد:تأثیر استفاده از سطوح مختلف منابع آلی و معدنی سلنیوم جیره در غنی سازی سلنیوم تخم مرغ و عملکرد مرغ های تخم گذار
پایان نامه رشته :علوم دامی گرایش :پرورش و تولید طیور عنوان : تأثیر استفاده از سطوح مختلف منابع آلی و معدنی سلنیوم جیره در غنی سازی سلنیوم تخم مرغ و عملکرد مرغ های تخم گذار
رساله دکتری علوم و صنایع غذایی-مطالعه تخمیر، نیم پخت کردن و نگهداری نان سنگک
دانلود متن کامل پایان نامه
پایان نامه :بررسی اثر همزیستی میکوریزا بر رشد رویشی، تجمع عناصر غذایی و برخی شاخص های بیوشیمیایی در پایه های زردآلو و بادام
پایان نامه عنوان : بررسی اثر همزیستی میکوریزا بر رشد رویشی، تجمع عناصر غذایی و برخی شاخص های بیوشیمیایی در پایه های زردآلو و بادام
پایان نامه کارشناسی ارشد:بررسی، تعیین اثر آنتی باکتریال عصاره پوست لیموترش برمیکروارگانیسم های موجود در مواد غذایی
پایان نامه عنوان : بررسی، تعیین اثر آنتی باکتریال عصاره پوست لیموترش برمیکروارگانیسم های موجود در مواد غذایی
فرم در حال بارگذاری ...
[دوشنبه 1399-01-04] [ 09:26:00 ب.ظ ]
|