تحقیقات انجام شده درباره بررسی تأثیر مدیریت استعداد راهبردی بر عملکرد و تعهد سازمانی- ... |
فراوانی
درصد فراوانی
مدیر میانی (سرپرست)
۳
۶/۱%
کارشناس ارشد
۱۳
۱/۷%
کارشناس
۴۸
۴/۲۶%
کارمند
۱۱۸
۸/۶۴%
مجموع
۱۸۲
۱۰۰%
همانطور که در جدول (۴-۶) ملاحظه میگردد کارمندان با تعداد ۱۱۸ نفر بیشترین تعداد فراوانی را در بین گروههای پاسخدهنده داشته و بعدازآن کارشناسان، کارشناسان ارشد و مدیران میانی به ترتیب هرکدام با تعداد فراوانی ۴۸، ۱۳ و ۳ در ردههای بعدی قرار دارند.
نمودار (۴-۶): توزیع فراوانی نمونه ازنظر پست سازمانی
۴-۳) تجزیهوتحلیل استنباطی دادهها
در این بخش با توجه به اطلاعات حاصل از پرسشنامه و همچنین با بهره گرفتن از نرمافزار WarpPLS4 به بررسی فرضیه های تحقیق پرداخته میشود.
۴-۳-۱) تحلیل و تفسیر مدل معادلات ساختاری
مدلهای مرسوم در مدلسازی معادلات ساختاری درواقع متشکل از دو بخش هستند. مدل اندازهگیری[۸۰] که چگونگی توضیح و تبیین متغیرهای پنهان توسط متغیرهای آشکار (سؤالات) مربوطه را بررسی می کند و مدل ساختاری[۸۱] که نشان میدهد چگونه متغیرهای پنهان در پیوند با یکدیگر قرار گرفتهاند. درواقع یک مدل اندازهگیری روابط بین شاخصهای (متغیرهای مشاهدهشده) یک سازه (متغیر پنهان) و آن سازه را مشخص میسازد درحالیکه یک مدل ساختاری نشاندهندهی روابط میان چندسازه است.
در مدل اندازهگیری وزنها و بارهای متغیرهای مکنون و در مدل ساختاری ضرایب مسیر بین متغیرهای مکنون بررسی میشوند.
۴-۳-۱-۱) تحلیل مدل اندازهگیری
در این مرحله، تعیین میشود که آیا مفاهیم نظری بهدرستی توسط متغیرهای مشاهدهشده اندازهگیری شدهاند یا خیر. بدین منظور روایی و پایایی آن ها بررسی میگردد. در یک مدل PLS، پایایی هر یک از شاخص های[۸۲] متغیرهای مکنون (سازهها)[۸۳]، سازگاری درونی[۸۴] (پایایی سازه[۸۵]) و همچنین روایی همگرا[۸۶] مورد تجزیهوتحلیل قرار میگیرد.
- پایایی شاخصهای متغیرهای مکنون
در مدل PLS پایایی هر یک از شاخصهای متغیرهای مکنون توسط سنجش بارهای عاملی هر شاخص مشخص میشود. بارهای عاملی از طریق محاسبهی مقدار همبستگی شاخصهای یک سازه با آن سازه محاسبه میشوند و اگر این مقدار برابر و یا بیشتر از مقدار ۵/۰ شود مؤید این مطلب است که واریانس بین سازه و شاخصهای آن، از واریانس خطای اندازهگیری آن سازه بیشتر بوده و پایایی در مورد آن مدل اندازهگیری، قابلقبول است (Rivard & Huff, 1988). در جدول زیر میزان بارهای عاملی برای شاخصهای متغیرهای مکنون تحقیق قابلمشاهده است.
جدول (۴-۷): میزان بارهای عاملی متغیرهای مکنون
فرم در حال بارگذاری ...
[پنجشنبه 1400-07-22] [ 11:28:00 ب.ظ ]
|